A Finclubról

Korrektség

A korrektségre építünk a tájékoztatásban, a szolgáltatásokban, üzleti partnerekkel és alkalmazottakkal való tárgyalásban.

Egyűt működik velünk több, mint 2000 orvos a Finclub Orvosi grémium keretében. Ezek a szakemberek garantálják a nyilvánosságra adott információkat és az egész programunkat az egészség gondoskodással kapcsolatban.. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az ügyfeleinknek orvosi tanácsadást kínálhatunk, ami minden elosztó központnál működik, valamint az Orvosi grémiumnak saját hírlevele van, mely szak cikkeket tartalmaz.

Magyarország részére olyan kiválasztott termékek vannak, melyek célja a magyar lakosság konkrét specifikus problémák oldása. Minden kiválasztott terméket az orvosi szakértőink hagynak jóvá.  

Nem a bombasztikus hirdetési kampányoknak vagyunk a hívei, hanem az elégedett ügyfeleink személyes tapasztalatainak.

Személyi fejlődés

Együtt működő üzleti partnereink számára lehetővé tesszük a hosszú távú személyi fejlődést számos területen.  A Finclubbal lehetősége van nem csak törődni az egészségével, de vállalkozni is és építeni a saját sikeres cégét.

Minőség

A minőség számunkra a kulcsszó. Legyen az a termékekkel, beszállítókkal, szolgáltatások minőségével, anyagokkal és információkkal kapcsolatban, melyeket nyújtunk. A Finclub International anya vállalat a CSECH QUALITY - kiváló minőség elismervényt kapta, és 2012-ben megkapta a nemzetközi tekintélyes AAA rétinget.

"Fontos, hogy a termékeink kiváló minőségűek, de még fontosabb, hogy valóban segítenek Önöknek."

Jan Troják, a Finclub alapítója

Kizárólagos szolgáltatónk

Hankintatukku Oy

Természetes táplálék-kiegészítők, melyeket a Finclub ajánl Önöknek, a Hankintatukku Oy gyártja melynek székhelye Helsinkiben található.  Ez a cég a legjobbak közé tartozik a táplálék-kiegészítők és az egészséges táplálkozás területén. Az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium díját nyerte el. Termékeik akkreditált laboratóriumokban vannak értékelve és az eredményeket nyomon követi a Finnország Nemzeti Egészségügyi Tanácsa.

Több információ

Natura & Benessere

100% -ban természetes Aloé Verát tartalmazó kozmetikum olasz gyártója Natura & Benessere cég 1988 óta kutatásukat és fejlesztéseket folytat az élet minőség javításával kapcsolatban természetes módon. Az egyik legfontosabb célja hogy egy új termék fejlesztése során, ne csak nagyszerű eredményeket érjen el, de teljes mértékben-tiszteletben tartják a bőr tulajdonságait. Garantálják termékeik magas minőségét, azért mert odafigyelnek a gyártási folyamat miden szakaszára. ECOGRUPPO ITALIA és NATRUE ismert ellenőrzési cégek felügyelik és tanúsítják az ökológiai gyártási folyamatnak minden lépését. Ezek nagyon fontos tanúsítványok, melyek garantálják a cég és a termékek magas minőségét.

Több információ

Codina

Codina egy kis családi vállalkozás, mely a biológiailag lebomló tisztítószerek. gyártásával foglalkozik. A 19. század végén (1889-ben) egy kis gyár alakult a Santa Marta közkedvelt utcában a Mataro városkában (Barcelona közelében - Spanyolország). Néhány évtized alatt a Codina család első osztályú tisztító szereket fejlesztett ki melyeket La Oca márkanév alatt értékesít. A La Oca márka rendkívüli hírneve magas lojalitás biztosít a cégnek több generáción keresztül. Legjobb reklámjuk a presztízs és a nem csökkenő minősége a Codina termékeknek.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes
termékek

Top minőségű
termékek

Növények ökológiai
területekről

Több mint 25 éve
a piacon

Orvosi ellátás
garancia