A Finclubról

Megbízhatóság

Megbízhatóak vagyunk az információ átadásában, a szolgáltatásokban, az üzleti partnerekkel és az alkalmazottakkal való kommunikációban.

A Finclub orvosi grémiumán belül több mint 2000 orvos működik együtt velünk. Ezek a szakemberek garantálják a közzétett információk és a teljes egészségmegőrző programunk hitelességét. Ennek az együttműködésnek köszönhetően cégünk orvosi tanácsadás lehetőségét is felkínálja a klienseinknek, ami minden értékesítő központnál működik. Emellett az orvosi testületnek saját hírlevele is van szakmai cikkekkel.

Magyarország számára olyan termékeket választottunk, amelyek specifikusan a magyar lakosság igényeire fókuszálnak. A termékkínálatunkat orvosokból álló szakmai bizottság hagyja jóvá.

Nem a hangzatos reklámkampányokat részesítjük előnyben, hanem az elégedett ügyfeleink személyes tapasztalataira építünk.

 

Karrierlehetőség

Alkalmazottaink és üzleti partnereink számára lehetőséget biztosítunk hosszú távú személyes fejlődésre számos területen. A Finclubbal nemcsak az egészségéről gondoskodhat, hanem vállalkozhat, saját sikeres céget is építhet.

 

Minőség

A minőség számunkra kulcsfontosságú, legyen szó termékekről, beszállítókról, szolgáltatásokról, információról és alapanyagokról. Cégünk Csehországban a Top Czech Quality elismerésben részesült és 2012-ben a nemzetközi presztízsű AAA besorolást is megszerezte.

„Fontos, hogy a termékeink csúcsminőségűek legyenek, de még fontosabb, hogy valóban használjanak is Önöknek.”

Jan Troják, cégalapító

Kizárólagos szolgáltatónk

Hankintatukku Oy

A Finclub által kínált természetes táplálék-kiegészítőket a helsinki székhelyű Hankintatukku Oy nevű cég gyártja. Ez a társaság a legjobbak közé tartozik a táplálék-kiegészítők és az egészséges táplálkozás terén. Az ipari és kereskedelmi kamara díját is elnyerte. A cég termékeit akkreditált laboratóriumokban vizsgálják, az eredményeket a Finn Egészségügyi Nemzeti Tanács is figyelemmel követi.

Több információ

Natura & Benessere

100%-ban természetes, Aloe vera tartalmú kozmetikumok beszállítója az olasz Natura & Benessere. A cég 1988 óta foglalkozik a természetes úton történő életminőség javításának kutatásával és a megoldások fejlesztésével. Egyik legfontosabb célkitűzésük új teremékek előállításánál nemcsak a nagyszerű eredmény elérése, hanem a bőr tulajdonságainak tiszteletben tartása. Termékeik minőségének magas színvonalát garantálják, mivel nagy hangsúlyt fektetnek az ökológiai gyártási ciklus minden egyes szakaszára, összhangban az ECOGRUPPO ITALIA és NATURE szervezetekkel. Tanúsítványok igazolják a cég és a termékek minőségét egyaránt.

Több információ

Codina

A Codina egy kis családi vállalkozás, ami a biológiailag lebomló tisztítószerek gyártásával foglalkozik. 1889-ben alapították a spanyolországi Mataro városának közkedvelt Santa Marta utcájában, egy kis gyárban. Néhány évtized alatt a Codina család első osztályú tisztítószereket fejlesztett ki, amelyeket La Oca márkanéven forgalmaz. A La Oca márka rendkívüli híre nagyfokú lojalitást váltott ki egész generációkból a cég irányába. A Codina cég presztízse és a termékek nem csökkenő minősége a legjobb reklám számukra.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája