Hankintatukku Oy

A Finclub által kínált természetes táplálék-kiegészítőket a helsinki székhelyű Hankintatukku Oy nevű cég gyártja. Ez a társaság a legjobbak közé tartozik a táplálék-kiegészítők és az egészséges táplálkozás terén. Az ipari és kereskedelmi kamara díját is elnyerte. A cég termékeit akkreditált laboratóriumokban vizsgálják, az eredményeket a Finn Egészségügyi Nemzeti Tanács is figyelemmel követi.

Hankintatukku Oy a kutatásai során a világ adatbankjait és a legújabb tudományos ismereteket használja fel. Ezeket kombinálja a már ezer éve bevált természetes gyógymódokkal.

A finn természet a maga tisztaságával és a napsütéses órák számának köszönhetően optimális feltételeket biztosít az egyedülállóan magas hatóanyagtartalmú gyógynövények termesztéséhez. Növényi kivonatok, alapanyagok és a termékek is többszörös ellenőrzésen mennek keresztül.

A gyártási folyamat megfelel a szigorú GMP (Good Manufacturing Practice – Jó Termelés Gyakorlata) normáknak. Eleget tesz a termékek minőségével szemben támasztott legmagasabb követelményeknek és a legszigorúbb gyártási szabványoknak. Maga a termék alapos ellenőrzés alatt ál a nyersanyagok kiválasztásától a végtermék előállításáig, és a teljes folyamat alatt többszörös minőségellenőrzésen is átesik. Minden terméknek saját „születési anyakönyvi kivonata” van, ami végigkíséri a kezdetektől egészen a forgalomba kerülésig.

A növények termesztése és betakarítása megfelel a GAP (Good Agricultural Practice, azaz a Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat) elveinek. Forradalomi újításról beszélhetünk a táplálék-kiegészítőnek használt növények termesztése terén. A Hankintatukku az egyike azon kevés európai cégnek, ami eleget tesz a GAP követelményeinek és ezen elvek mentén gazdálkodik az ültetvényein. A GMP-vel szemben, ami figyeli és biztosítja a termék minőségét az egész gyártási folyamatot során, a GAP felügyeli a táplálék-kiegészítők gyártására használt növények minőségét.

A növény a magtól egészen a betakarításig kontroll alatt áll. Ezért tudjuk garantálni, hogy a mi termékeink olyan növényekből készültek, amelyek

  • termesztésénél növényvédőszerek használatára nem kerül sor,
  • a kézzel történő betakarítás arra az időszakra esik, amelyben a legnagyobb a hatóanyagtartalmuk,
  • ökológiailag tiszta gazdaságból származnak, vegyszerek felhasználása nélkül,
  • rögtön a begyűjtés után kíméletes feldolgozáson esnek át, hogy ne károsodjanak.

A Hankintatukku szorosan együttműködik a Mezőgazdasági Kutatóintézettel. Projektekkel segíti a növények honosítását és termesztését Finnországban. Több éves szisztematikus kutatás után ez a mezőgazdasági intézet oktatja a gazdálkodókat a növények termesztésére és gondozására, hogy azok megfeleljenek a minőséggel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája