Miért a Finclub

Orvosi egyesület - minőség garanciája

Az egyik alapelvünk a korrektség. Ezért a Finclub cég röviddel az alapítása után Orvosi egyesületet hoz létre – orvosokat a legkülönbözőbb szakterületekről. Ezek a szakemberek garantálják a nyilvánosságra adott információkat és az egész programunkat az egészség gondoskodással kapcsolatban. Ez időben az orvosi egyesület tagja több mint 2000 orvos és szakember a legkülönbözőbb orvosi szakterületekről.

A termékek eredeti összetétele

Beszállítóink a kutatásaik során világ adatbankokat és a legújabb tudományos ismereteket használják fel. Ezek kombinálva vannak az ezer éves bevált természetes gyógymódokkal.

Forrás minőségi - tiszta természet

A finn természet tisztaságának és a sarki nap hosszú napsütésének köszönhetően optimális feltételeket létesít az egyedülálló gyógynövények termesztéséhez magas tartalmú hatóanyagokkal. Dél-Olaszország éghajlata viszont ideális a legmagasabb minőségű aloé vera termesztéséhez, mely a mi természetes kozmetikumunk legfőbb alapanyaga. A beszállítóink növényi kivonatai, alapanyagai és termékei többszörös ellenőrzésnek vannak alávetve.

A gyártási folyamat megfelel a GMP-nek

Good Manufacturing Practice - Jó Termelés Gyakorlata megfelel a legmagasabb követelményeknek a gyártási minőséget illetően és a legszigorúbb szabványoknak a termékek előállításánál. Maga a termék aprólékos ellenőrzés alatt ál a nyersanyagok kiválasztásától a végtermékig, és az egész időszak alatt meg kell felelniük többszörös minőségi ellenőrzésnek. Minden terméknek "születési levele" van, ami vágik kíséri a kezdettől az expedícióig.

Növények termesztése és betakarítása megfelel a GAP-nek

Good Agricultural Practice - Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat ez egy "forradalom" a növények termesztésében, amelyek étrend-kiegészítők előállításához vannak felhasználva. Ezzel szemben a GMP biztosítja a minőségi termékek helyes előállítását a GAP figyelemmel kíséri és biztosítja, a növények minőségét melyeket az étrend-kiegészítők előállításához használnak.

A növény ellenőrzés alatt van a magtól a betakarításig, ezért van garancia arra, hogy a mi termékeinkben olyan növények vannak feldolgozva, amelyek:

  • termesztésük során nem használnak vegyi anyagokat
  • kézileg vannak betakarítva abban az időszakban, amikor a legtöbb hatóanyagot tartalmazzák
  • ökológiailag tiszta területekről származnak
  • kíméletesen vannak feldolgozva közvetlenül a szüret után, hogy megakadályozzák a minőségük csökkenését

Állatokon nem tesztelt termékek

Sok ember nem veszi tudomásul azt a tényt, hogy még mindig világ szerte sok ezer állat szenved a különféle termékek és azok összetevői tesztelésénél. Minden beszállítónk írásban garantálja, hogy egyetlen terméküket sem tesztelték állatokon.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája