Natura & Benessere

100%-ban természetes, Aloe vera tartalmú kozmetikumok beszállítója az olasz Natura & Benessere. A cég 1988 óta foglalkozik a természetes úton történő életminőség javításának kutatásával és a megoldások fejlesztésével. Egyik legfontosabb célkitűzésük új teremékek előállításánál nemcsak a nagyszerű eredmény elérése, hanem a bőr tulajdonságainak tiszteletben tartása. Termékeik minőségének magas színvonalát garantálják, mivel nagy hangsúlyt fektetnek az ökológiai gyártási ciklus minden egyes szakaszára, összhangban az ECOGRUPPO ITALIA és NATURE szervezetekkel. Tanúsítványok igazolják a cég és a termékek minőségét egyaránt.

A Natura & Benessere felügyeli a teljes gyártási folyamatot a növények elültetett magjától a végtermékig bezárólag. Mindent a saját, tanúsítványokkal rendelkező bio gazdaságokon termesztenek, ahol nem használnak semmilyen vegyi anyagokat, permetszereket. A növényeket az ősi hagyományok szerint gondozzák – ahogy azt az ókori rómaiak tették. Előnyben részesítik a kézi betakarítást, ami biztosítja a növényekben rejlő különösen aktív összetevők, tápanyagok és gyógyító hatóanyagok megőrzését. Ezek a tények rendkívül fontosak, mert az Aloe vera termékek hatóereje a növények tisztaságától, a termesztéstől, a feldolgozás és a tartósítás módjától függ.

A Natura & Benessere az új termékek fejlesztésekor szorosan együttműködik a Ferrarai Egyetem (Università degli Studi di Ferrara) Kozmetológiai Központjával, valamint a Páviai Egyetem (Università di Pavia) Természettudományi Karával.

A Natura & Benessere valamennyi terméke

  • parabénmentes
  • természetes és hipoallergén tartósítószereket tartalmaz
  • nem tartalmaz alkoholt
  • természetes és „nem agresszív” illatanyagokat tartalmaz
  • nem tartalmaz SLS-t (Sodium Laureth Sulfate)
  • nem tartalmaz vazelint és paraffint
  • állatokon nem tesztelt
  • mindegyikét úgy fejlesztették ki, hogy teljes mértékben tiszteletben tartsa a bőr tulajdonságait

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája