fin Flexistrong

 • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300122

EAN: 6428300003516

Egészséges mozgásszervek

Az ön ára: 15 665,00 HUF
 • A termék készleten

Termékleírás

A Flexistrong az új-zélandi zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) kivonatából készül. A gyártó kijelenti, hogy a készítmény olyan anyagok forrása (nyomelemek, vitaminok, aminosavak, glükózaminoglikánok, EPA, DHA, ETA), melyek fontos szerepet töltenek be az ízületek egészségének megőrzésében. A kivonat könnyen felszívódó, nincsenek mellékhatásai, használata javasolt a középgeneráció a sportolók és a szeniorok számára.

Új-Zéland tengerparti vizeiben, ahol a zöldhéjú kagylót tenyésztik, egy ellenőrző csoport annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű kagylók kerüljenek felhasználásra még kihalászásuk előtt vizsgálatokat végez.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Két kapszula hatóanyag-tartalma: 800 mg zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) liofilizált kivonata.
Csomagolás: 60 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 2 kapszula folyadékkal fogyasztva.
Felhasználási javaslat: az első tíz nap alatt két kapszula reggel, két kapszula délben, étkezés során, majd ezt követően az adagolás csökkenthető napi két kapszulára. A készítmény fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

 • Szeretném megosztani Önökkel a Flexistrong készítménnyel kapcsolatos tapasztalataimat. Barátnőm szabadságról hazatérve érdeklődésemre azt felelte, hogy nagyon jól érezte magát a Tátrában, csak a térde ne fájt volna. Általában nincs vele gondja, de szívesen járja a hegyeket és épp olyankor jelentkeznek nála a fájdalmak. Igaz, hogy csak kisebb túrákra indultak a férjével, de a fájdalom így sem maradt el. Felfelé haladva még nem volt gondja, ám hegyről lefelé minden lépéssel rosszabbodott a helyzet. Naponta fájdalomcsillapítót szedett, melyek enyhítették a problémát. Ennek ellenére a hét végén már csak sétákra járt, nagyobb hegynek már nem indult neki. Nagyon sajnálta, mert a család többi tagja remekül érezte magát a kiránduláson. Ekkor jutott eszembe az Önök folyóirata, amelyben olvastam egy cikket a Flexistrong hatásáról. Néhány nap múlva jelentkezett, hogy szeretne vásárolni. Óvatosan megjegyeztem, hogy nem tartozik éppen a legolcsóbb készítmények közé, ráadásul az eredmény érdekében ajánlatos lenne legalább három csomaggal elfogyasztani. Mivel nem volt ellenvetése, megvettem az első dobozt és odaadtam neki. Amikor hívott, hogy vegyem meg a másodikat, egyúttal közölte, hogy a hétvégén túrára indulnak a barátaikkal. Kiváncsi vagyok, milyen lesz a hatása, jegyezte meg, s ez a megjegyzése bennem némi aggodalmat keltett, de mint kiderült, feleslegesen. Hétfőn felhívott és lelkesedéssel újságolta, hogy egész idő alatt semmilyen panasza nem volt, egyáltalán nem fájt a térde, holott nem kímélte magát. Izgatottan készül a következő túrára.
  Ivana, Český Těšín (CZ)

Hasonló termékek

fin Flexigel

 • Top termék
 • Étrend-kiegészítő
 • 13 780,00 HUF

Vitaminokkal és magnéziummal dúsított folyékony kollagén

fin Vi-vaHA collagen

 • Top termék
 • Étrend-kiegészítő
 • 16 250,00 HUF

A halkollagén peptidjei, hialuronsav és C-vitamin


fin Trifletabs

 • Étrend-kiegészítő
 • 19 240,00 HUF

A mozgás adta kellemes érzésért

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája