fin Flexigel

  • Top termék
  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300195

EAN: 6428300092411

Az inak, a porcok, az ízületek és a csontok kondíciójának megőrzéséért

Az ön ára: 9 875,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Flexigel egy jól felszívódó oldat, melynek fő összetevője a hidrolizált kollagén. Feketeribizli-sűrítménnyel ízesített, B-vitaminnal és magnéziummal dúsított.

A kollagén fontos építőeleme a kötőszöveteknek, így a porcoknak is. Az öregedéssel vagy fizikai megterhelés következté- ben csökken a kollagén mennyisége, ezért hasznos a középés idős generáció képviselői, valamint a sportolók számára. Gondoskodik az inakról, az ízületekről (térd, csípő, kéz, hátgerinc).

A B1-vitamin elősegíti a normális energiametabolizmust, jótékonyan hat az idegrendszerre és a szívre.

A B2-vitamin jó hatással van az idegrendszerre, a hasnyálmirigyre, a bőrre, szemre és a vörös vérsejtekre, elősegíti a vas metabolizmusát, védi a sejteket az oxidatív stressztől, csökkenti a fáradtságot.

A B5-vitamin elősegíti a normális energiametabolizmust, jó hatással van a mentális tevékenységre, csökkenti a fáradtságot. 

A B6-vitamin segíti a fehérjék, a glükogén és a homocisztein metabolizmusát, jó hatással van a pszichikumra és az idegrendszerre, a vörös vérsejtek képződésére és az immunrendszerre.

A magnézium jótékony hatással van az idegrendszer és az izomzat tevékenységére, csökkenti a fáradtságot, hozzájárul az elektrolit-háztartás egyensúlyának megőrzésé- hez és a csontok és fogak egészségéhez. 

A fekete ribizli elősegíti a vízkiválasztást, normalizálja a testsúlyt, üdítő hatása van.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Tartalma: 300 ml hatóanyagtartalma: 10 gr hidrolizált kollagén, 60 mg magnézium, 6 mg B5-vitamin, 1,4 mg B6-vitamin, 1,4 mg B2-vitamin, 1,1 mg B-vitamin (31 százalék hidrolizált kollagén, 19 szá- zalék glicerin édesítő, 14,9 százalék feketeribizli-koncentrátum).
Csomagolás: 500 ml
Ajánlott adagolás: Naponta kétszer 15 ml.
Felhasználási javaslat: Reggel és délben, ebéd előtt, folyadékkal vagy önállóan. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

A Flexigel szedhető szoptatáskor, a kisbabák számára biztonságos? Köszönöm Kovács Katalin
Kovács Katalin
25. 2. 2020
Kedves Katalin! Az ajánlott napi adag betartása mellett nincs ok aggodalomra. Üdvözlettel Finclub
Finclub
27. 2. 2020
Tisztelt Forgalmazó! Nem találtam az összetevőknél szénhidrát tartalomra utaló megjegyzést. Ez mennyi 100 grban és 1 adagban?
TÉva
22. 10. 2019
Kedves Éva! A Flexigél étrend-kiegészítő, amelyen nem kötelező a tápértékjelölés, ezért nincs feltüntetve a készítmény szénhidráttartalma sem. A készítmény összetevői alapján kiszámítottuk Önnek a következőket: a fekete ribizli koncentrátumot szénhidrátnak számolhatjuk, ugyanúgy mint a glicerint is, amely viszont elsősorban nem az édesítő szerepét tölti be a készítményben. Az említett szénhidrátok tartalma 100 ml-ben: 19,4 ml glicerin és 14,9 ml fekete ribizli sűrítmény.
Finclub
5. 11. 2019

Oldal 1 tól 8

Vélemények

    Nem található vélemény.

Hasonló termékek

fin Flexistrong

  • Étrend-kiegészítő
  • 12 805,00 HUF

Egészséges mozgásszervek

fin Vi-vaHA collagen

  • Top termék
  • Étrend-kiegészítő
  • 12 220,00 HUF

A halkollagén peptidjei, hialuronsav és C-vitamin

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 25 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája