fin Vi-vaHA collagen

 • Top termék
 • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300153

EAN: 6428300004223

A halkollagén peptidjei, hialuronsav és C-vitamin

Az ön ára: 16 250,00 HUF
 • A termék készleten

Termékleírás

A Vi-vaHA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint.

A kollagén és a hialuronsav fontosak az egészséges bőr szempontjából, jó hatással vannak továbbá a kötőszövetekre és a mozgásszervekre. A kor előrehaladtával ezek képződése csökken, ezért szükséges pótlásuk. Jó hatással van az ízületek fokozott igénybevétele (fizikai aktivitás, nehéz munka, túlsúly) esetén. Ajánlott szeniorok számára, mert gondoskodik az inakról, az ízületekről (térd, borda, kéz és gerinc), segít megőrizni a bőr rugalmasságát és üdeségét, hidratálja azt. A bőr ugyanis a kor előrehaladtával elveszti regenerációs képességét, nem termel termé- szetes kollagént, aminek következtében csökken a rugalmassága, szilárdsága és ráncossá válik.

 • a kollagén a kötőszövetek, a porcok (40 százalékban kollagénből áll) alapvető építőanyaga. A halkollagén peptidjei nem terhelik az emésztőrendszert és könnyen felszívódnak.
 • a hialuronsav a testben előforduló anyag, mely megtalálható minden élő szervezetben. Része a kötőszöveti és idegszálaknak, nagy mennyiségben található a szemben, az ízületi nedvben és a bőrben. Kitölti a bőrsejtek sejtközi részeit, meg- őrzi szilárdságukat és rugalmasságukat és legfontosabb képessége, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
 • a C-vitamin elősegíti a kollagén képződését a csontok, a porcok, a fogak, a bőr és az erek működéséhez. Jó hatással van az immunrendszerre, az idegrendszer műkö- désére, védi a sejteket az oxidatív stressztől, segít legyőzni a fáradtságot.

A Vi-vaHA collagen étrend-kiegészítő fogyasztása ajánlott érett korban lévő nők és fárfiak számára négytől nyolc hétig terjedően. 

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént és élesztőt sem.
Tartalma: 50 ml hatóanyag-tartalma: 10 000 mg kollagén (halkollagén peptidek), 100 mg hialuronsav, 75 mg C-vitamin, 5,85 % sacharóz , 0,79 % sárgabarack sűrítmény, 1,32 % kukuricakeményítő.
Csomagolás: 500 ml, praktikus mérőkanállal
Ajánlott adagolás: napi 50 ml.
Felhasználási javaslat: egyszerre, vagy pedig 2x25 ml-re osztva, reggel illetve reggel és délben étellel, önállóan vagy folyadékkal fogyasztva. Az étrendkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Üdvözletem! A Vi-va Ha készítményből milyen időközöként lehet kúrát tartani?
Györgyi
25. 7. 2023
Jó napot. Azt javasoljuk, hogy használjon 4 üveg fin Vi-va HA kollagént, majd tartsanak 3 hónapos szünetet. Ezután ismét 4 üveg, majd újra 3 hónap szünet. Üdvözlettel, Finclub.
Finclub
7. 8. 2023
Üdvözlöm, a halkollagent pajzsmirigy betegek is fogyaszthatják? Válaszra várva köszönettel.
Monika
23. 3. 2023
Jó napot. A kollagén használata nem problémás, ha hal kollagént is szed. Ha nincs tilalma a haltermékek fogyasztására, nincs ok arra, hogy ne szedje a hal kollagént. Finclub
Finclub
13. 4. 2023

Oldal 1 tól 3

Vélemények

 • A Finclub workshop résztvevői értékelték a Vi-vaHa collagen készítményt: A kollagénkúrát követően megszűnt fájni a teniszkönyököm. • Tornázás közben már nem ropognak a csontjaim. • A fodrásznőm észrevette, hogy új hajhagymáim képződtek. • A kozmetikusnőm megerősítette, hogy bőröm hidratálttá, rugalmassá vált, és összehúzódtak a pórusaim. • Munkahelyemen a kolléganőm megkérdezte, hogy nem vetettem-e alá magam botoxkezelésnek. • Az aerobic edzőnőm odavan ezért a készítményért, mert ennek köszönhetően remekül érzi magát. • Egy 45 éves hölgy örömmel tapasztalta, hogy dekoltázsa szebbé, rugalmasabbá vált. • Egy 50-éves hölgy ragyogóan néz ki és jól érzi magát, s miután alávetette magát egy intenzív kúrának, azt tapasztalta, hogy bőre láthatóan szebb, esztétikusabb lett és egészségügyi szempontból is sokkal jobban érzi magát. • Egy legalább hetente három alkalommal futó sportoló a készítmény rendszeres használatának köszönhetően izületeit szilárdabbnak, rugalmasabbnak érzi, a futás kevésbé megerőltető és több örömet okoz számára, nem érez közben fájdalmat és teljesítménye egyre javul. •
  A céges workshop résztvevői
 • Pedikűrösként egy idősebb ügyfelem lábát kezeltem. Amikor láttam a ráncos bőrt, a repedezett sarkat és a számtalan tyúkszemet, megsajnáltam. Eszközeimet kezemben tartva azon gondolkoztam, miként segíthetnék. A repedezett részt eltávolítom, kezelem, de hogyan tovább? Ekkor jutott eszembe a csodálatos Vi-vaHa kollagén, melyről Matuška doktor előadásán hallottam. Mivel saját tapasztalataim is voltak a készítménnyel kapcsolatban, volt mit mondanom róla. Az is megfordult a fejemben, hogy a komoly eredményhez szükség lenne a Oreganisre és a Oregacapsra is. Ezért előbb tájékozódtam, hogy mi is a hölgy problémája, mert mint tudjuk, minden mindennel összefügg. A kedves Lada asszonnyal elbeszélgettünk az egészségéről, milyen betegségei vannak, szed-e valamilyen gyógyszert és mit tesz annak érdekében, hogy a lába egészséges legyen. Azt válaszolta, hogy tulajdonképpen nem sokat, csupán a szokásos ápolást, mely talpának időnkénti krémmel való bekenését jelenti. Amikor megemlítettem a kollagént és a hyaluronsavat, és elmondtam, mi mindent tud ez a termék, olyan pozitív energia áradhatott belőlem, hogy a hölgy egy teli táska Vi-vaHa kollagénnel távozott. Két hónap múlva ismét felkeresett, de előtte felhívott, hogy elmondja, nagyon szívesen eljön a lábápolásra, ám kiváncsi, mi ápolnivalót találok rajta. Lába ugyanis a kollagénkezelés után ragyogóan nézett ki, nem volt rajta hámló bőr, vagy repedések és azt is eldicsekedte, hogy nemcsak a bőre néz ki sokkal fiatalabbnak, hanem a körme, a haja és a szellemi teljesítménye is javult. Mindketten nagyon örültünk, a kezelés ezúttal egészen más volt, a bőre puhává, bársonyos tapintásúvá vált. A körme sem volt töredezett, egészséges látványt nyújtott. Amikor újabb adag kollagénnel távozott, mosollyal az ajkamon megállapítottam, jó munkát végeztem, s nemcsak az ügyfelemnek, hanem magamnak is örömet szereztem. Ezután már bátran ajánlom az említett termékeket és nem félek átadni tapasztalataimat, hiszen látom az eredményt, és az igazán meggyőző. A Finclub sok éve a szívügyem, s ez csak egy töredéke annak, amit az életben adott számomra.
  B. Radka
 • Tavaly ősszel Ostraván Matuška doktor előadásának kíséretében került sor a Vi-vaHA collagen bemutatására. A kollagén és hyaluronsav készítmények vitathatatlanul a jövő étrend-kiegészítői, mivel lényegesen kíméletesebbek, mint a forgóprotézis beültetése, amely beavatkozást jelent a forgók anatómiájába, fájdalommal jár, hosszas rehabilitációt igényel, és komplikációkkal, elsősorban fertőzésekkel járhat.
  MUDr. Frýbl

Hasonló termékek

fin Natur Kalcitabs

 • Étrend-kiegészítő
 • 7 800,00 HUF

A kalcium és D2-vitamin - a csontokról való gondoskodás minden korban

fin Flexistrong

 • Étrend-kiegészítő
 • 15 665,00 HUF

Egészséges mozgásszervek


fin Flexigel

 • Top termék
 • Étrend-kiegészítő
 • 13 780,00 HUF

Vitaminokkal és magnéziummal dúsított folyékony kollagén

fin Trifletabs

 • Étrend-kiegészítő
 • 19 240,00 HUF

A mozgás adta kellemes érzésért

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája