fin Magnesatabs

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300980

EAN: 6428300003363

A jó idegek és az immunurendszer védelmezője

Az ön ára: 6 240,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Magnesatabs magnéziumot és B-vitaminokat tartalmaz.

A magnézium csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, segí- ti az energia-metabolizmust, jó hatással van az idegrendszerre, az izmokra, a pszichikumra, a fejérjeszintézisre, a csontokra, a fogakra és részt vesz a sejtosztódási folyamatban.

A B3-vitamin (niacin) elősegíti az energia-metabolizmust, jó hatással van az idegrendszerre, a nyálkahártyára és a bőrre, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.

A B6-vitamin elősegíti a zavartalan ciszteinszintézist, a fehérje-metabolizmust, a glikogén és a homocisztein metabolizmusát, pozitív hatással van az idegrendszerre és a pszichikára, elősegíti a vörösvérsejtek képződését, erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormonaktivitást.

A B1-vitamin elősegíti a normális energia-metabolizmust, jóté- kony hatással van az idegrendszerre és a szívműködésre.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Négy tabletta hatóanyagtartalma: 350 mg magnézium, 18 mg B3-vitamin, 2,2 mg B6-vitamin, 1,4 mg B1-vitamin.
Csomagolás: 100 tabletta
Ajánlott adagolás: Napi 4 tableta.
Felhasználási javaslat: 2 tabletta délután, 2 tabletta este, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az étrendkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

  • Minden a sieléssel kezdődött. A középiskolai sítanfolyamon alaposan kitomboltam magam. Attól kezdve gyakran voltak jobboldali alhasi fájdalmaim, és a kórházban nem tudták megállapítani pontosan, mi bajom van. Vakbélre gyanakodtak, de ezt a véreredmények nem támasztották alá. A sebészetről a nőgyógyászatra kerültem, de a vizsgálatok és az ultrahang itt sem mutatott semmit. Azzal a tanáccsal küldtek haza, hogy kíméljem magam és erősebb fájdalmak esetén alkalmazzak hidegvizes borogatást. Fél év múlva ismét kórházba kerültem vakbélműtétre. Úgy gondoltam, hogy ezzel minden megoldódott, de nem így történt. Az orvosok tetánia-tesztet javasoltak, s az eredmény ezt megerősítette. Magnéziumot kaptam érbe, később pedig tabletta formában, ehhez jöttek a fürdők és a masszázsok, valamint a torna és hetente egy-két alkalommal ellenőrzésre jártam. Jobban lettem ugyan, de csak egy időre. A fájdalom elmúlt egy-két hétre, de utána visszatért, újabb görcsökkel jelentkezett. Ebben az időben fejeztem be az iskolát, majd munkába léptem és így már nem engedhettem meg magamnak, hogy orvostól orvosig járjak, és a rehabilitációt is abbahagytam. Az alhasi fájdalmak azonban ismét jelentkeztek, most már a combi részen is, olyan érzésem volt, mintha ezernyi apró tűvel szurkálnának. A munkában gyakran nem tudtam ülni. Ebben az időben kezdtem szedni a Finclub Magnesatabs készítményét, napi nyolc tablettát, de komolyabb javulást nem tapasztaltam. Ezt követően az orvos a Karditabsot javasolta, rendszeresen napi egy tablettát. Ekkor következett be a kedvező fordulat, nem tudom miért, nem vagyok szakember, de el kell ismernem, hogy azóta sokkal jobban érzem magam. Nagy örömömre nincsenek fájdalmaim, görcseim, nem érzek tűszúrásokat. Megmagyarázni nem tudom miért, de nem is érdekel. Továbbra is szedem a Karditabsot és remélem, hogy ezután sem csalatkozom benne.
    Irena asszony, Ostrava (CZ)

Hasonló termékek

fin Karditabs

  • Étrend-kiegészítő
  • 7 605,00 HUF

Magnézium és B-vitamin komplex - az izmokról és az idegekről való gondoskodás

fin Mag375tabs

  • Étrend-kiegészítő
  • 8 710,00 HUF

Magnézium a Holt-tengerből

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája