fin Karditabs

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300161

EAN: 6428300003424

Magnézium és B-vitamin komplex - az izmokról és az idegekről való gondoskodás

Az ön ára: 7 605,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Karditabs magnézium, folsav (Quatrefolic®) és B-vitaminok kombinációja.

A magnézium fontos a csontok, a fogak, az izmok, az idegrendszer egészsége szempontjából, segít legyőzni a fáradtságot.

A folsav (B9-vitamin) elősegíti a vérképzést, a homocisztein metabolizmusát, erősíti az immunrendszert.

A B6-vitamin jó hatással van a homocisztein metabolizmusára (melyet a harmadik évezred koleszterinjének neveznek), a vörös vérsejtek képzésére és az immunrendszerre.

A B12-vitamin elősegíti az energia-metabolizmust, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 200 mg magnézium, 2,2 mg B6-vitamin, 300 µg folsav (Quatrefolic®), 3 µg B12-vitamin.
Csomagolás: 60 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta
Felhasználási javaslat: este, étkezés előtt, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Tisztelt Forhalmazó! Érdeklődöm, hogy e termékükben a Magnézium mely formáját tartalmazza? Erre vonatkozóan nem találok pontos információt az összetételnél, ugyanakkor hasznosulás szempontjából ez igen fontos adat számomra. Köszönöm előre is az információt!
Halász Gabriella
27. 1. 2023
Jó napot. A Karditabs termék magnézium-oxidot tartalmaz. Finclub
Finclub
13. 4. 2023

Vélemények

  • Minden a sieléssel kezdődött. A középiskolai sítanfolyamon alaposan kitomboltam magam. Attól kezdve gyakran voltak jobboldali alhasi fájdalmaim, és a kórházban nem tudták megállapítani pontosan, mi bajom van. Vakbélre gyanakodtak, de ezt a véreredmények nem támasztották alá. A sebészetről a nőgyógyászatra kerültem, de a vizsgálatok és az ultrahang itt sem mutatott semmit. Azzal a tanáccsal küldtek haza, hogy kíméljem magam és erősebb fájdalmak esetén alkalmazzak hidegvizes borogatást. Fél év múlva ismét kórházba kerültem vakbélműtétre. Úgy gondoltam, hogy ezzel minden megoldódott, de nem így történt. Az orvosok tetánia-tesztet javasoltak, s az eredmény ezt megerősítette. Magnéziumot kaptam érbe, később pedig tabletta formában, ehhez jöttek a fürdők és a masszázsok, valamint a torna és hetente egy-két alkalommal ellenőrzésre jártam. Jobban lettem ugyan, de csak egy időre. A fájdalom elmúlt egy-két hétre, de utána visszatért, újabb görcsökkel jelentkezett. Ebben az időben fejeztem be az iskolát, majd munkába léptem és így már nem engedhettem meg magamnak, hogy orvostól orvosig járjak, és a rehabilitációt is abbahagytam. Az alhasi fájdalmak azonban ismét jelentkeztek, most már a combi részen is, olyan érzésem volt, mintha ezernyi apró tűvel szurkálnának. A munkában gyakran nem tudtam ülni. Ebben az időben kezdtem szedni a Finclub Magnesatabs készítményét, napi nyolc tablettát, de komolyabb javulást nem tapasztaltam. Ezt követően az orvos a Karditabsot javasolta, rendszeresen napi egy tablettát. Ekkor következett be a kedvező fordulat, nem tudom miért, nem vagyok szakember, de el kell ismernem, hogy azóta sokkal jobban érzem magam. Nagy örömömre nincsenek fájdalmaim, görcseim, nem érzek tűszúrásokat. Megmagyarázni nem tudom miért, de nem is érdekel. Továbbra is szedem a Karditabsot és remélem, hogy ezután sem csalatkozom benne.
    Irena asszony, Ostrava (CZ)

Hasonló termékek

fin Magnesatabs

  • Étrend-kiegészítő
  • 6 240,00 HUF

A jó idegek és az immunurendszer védelmezője

fin Mag375tabs

  • Étrend-kiegészítő
  • 8 710,00 HUF

Magnézium a Holt-tengerből

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája