Pycnogenol Strong

  • Étrend-kiegészítő
  • Top termék

Cikkszám: 300131

EAN: 6428300001284

A Pycnogenol®-t a tengerparti fenyő kérgéből nyerik

Az ön ára: 20 475,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Pycnogenol és a Pycnogenol Strong szabadalmaztatott Pycnogenol®-t tartalmaznak, melyet a tengerparti fenyő (Pinus maritima) kérgéből nyernek. Ez a fenyő Dél-Franciaország erdeiben tiszta, káros ipari hatásoktól mentes, atlanti szelek fútta környezetben nő, ami biztosítja, hogy semmilyen anyaggal nem szennyezett.

A két termék közötti különbség hatóanyagtartalmukban rejlik. A Pycnogenol készítmény egy tablettájában 20 mg Pycnogenol®-t, a Pycnogenol Strong pedig ennek kétszeresét (40 mg egy tablettában) tartalmazza.

A Pycnogenol® antioxidáns, védi a sejteket a szabadgyökök hatásától. Kedvező hatással van a vér mikrocirkulációjá- ra, az érrendszer működésére. Elősegíti a légzőrendszer normális működését. Potenciális fogyasztói közé tartoznak azok az emberek, akik káros külső hatásoknak vannak kitéve, vagy stresszes körülmények között élnek. Ajánlott továbbá azok szá- mára, akiknek öröklött hajlamuk van a visszérképződésre. Jó hatással van a bőrre és az érrendszerre.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Tartalma: Két tabletta hatóanyagtartalma: 80,4 mg Pycnogenol® – tengerparti fenyő (Pinus maritima) kérgének kivonata.
Csomagolás: 60 tabletta
Ajánlott adagolás: Naponta kétszer 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: Reggel és délben, étkezés után folyadékkal bevéve. Az étrend-kiegészítő nem ajánlott gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Vérhígítóval szedhető a Pychnogenol?
Béni Andrásné
9. 3. 2023
Jó napot. Lehetséges együtt szedni a véralvadásgátló gyógyszerekkel. Azonban fontos tudni, hogy a Pycnogenol enyhén véralvadásgátló hatású, ezért ajánlott a véralvadásgátló gyógyszerek adagjának esetleges módosítását orvosával konzultálni. Finclub
Finclub
13. 4. 2023
Tisztelt Finclub! Érdeklödnék, hogy Marfarin v?ralvasásgátló mellett szedhetö e a Pycnogenol- tabletta. A Pycnogenol véralvadáagátló hatása kompenzálható magasabb Marfarin dózissal? Válaszukat elöre is megköszönve: Csaba
Hoffman Csaba
15. 2. 2023
Jó napot. Pycnogenol enyhén véralvadásgátló hatású, ezért szükséges a Marevan (Warfarin) adagjának esetleges módosításáról szakorvossal egyeztetni. Finclub
Finclub
13. 4. 2023

Oldal 1 tól 3

Vélemények

  • A család kedvence a Pycnogenol. Ennek köszönhetően van rendben az érrendszerünk és a nagymamának megszűntek az aritmiás panaszai.
    K. Arnošt

Hasonló termékek

Pycnogenol

  • Étrend-kiegészítő
  • 11 830,00 HUF

A Pycnogenol®-t a tengerparti fenyő kérgéből nyerik

Pycnogenol gel

  • 8 775,00 HUF

Pycnogenol® tartalmú gél

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája