A Finclub-nak új weboldala van!

A Finclub-nak új weboldala van!

Tisztelt Finclub-tagok!

Bevezetőben engedjék meg, hogy jó egészséget, családi boldogságot és munkahelyi sikereket kívánjunk Önöknek.

A már néhány hónapja magunk mögött hagyott év elején bizonyára sokan közülünk célokat, elhatározásokat tűztek ki maguk elé, melyeket az év folyamán teljesíteni szeretnének. Mi is minden évben szeretnénk valami új szolgáltatással kedveskedni Önöknek, ami megkönnyíti az életüket és hozzájárul, hogy egészségesebbek, sikeresebbek lehessenek.

Korunk technikája egyre gyorsabban és dinamikusabban fejlődik minden területen. A technológiai, műszaki újdonságok sokszor már szinte követhetetlenek. Előfordul, hogy az iskolában első évfolyamban tanulunk valamiről, ami mire befejeztük tanulmányainkat, már elavulttá vált. Gondoltuk volna például pár éve, hogy a mobilunkon nézhetjük a televíziós programokat? Vagy azt, hogy a mobiltelefonunkon keresztül intézzük vásárlásainkat? S mindez bizony mára magától értetődővé vált. A statisztikai adatok tanúsága szerint az emberek az asztali számítógépekkel szemben egyre inkább előtérbe helyezik a mobil technológiát. Pontos számadatok tanúskodnak arról, hogy az internetfelhasználók háromnegyede táblagépet és mobilt használ asztali gépek helyett.

A Finclub halad a korral! Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek vadonatúj weboldalainkat, melyek új, áttekinthető formatervezés eredményei. Az oldalak automatikusan alkalmazkodnak ahhoz az eszközhöz, mellyel a felhasználó rákapcsolódik. Másként fognak kinézni az Önök mobilján, tabletjén, laptopján, asztali számítógépén. Mindig kéznél lesznek azok a legfontosabb nyomógombok, melyekkel eljuthatnak az éppen olvasni kívánt információkhoz.

Kérjük, regisztráljanak a Regisztráció első bejelentkezés kezdőoldalán.

A vonzó külalak mellett egy csomó újdonságot készítettünk az Önök számára. Az alábbi információkkal állunk a rendelkezésükre:

  • elmondjuk, miért érdemes a Finclub-ot választani
  • az interaktív tanácsadónak köszönhetően megtalálhatják azt a terméket, mely orvosolja a problémájukat
  • ismertetjük, miként jött létre és mit ért el a piacon az eltelt 20 év alatt a cégünk
  • bemutatjuk külföldi szállítóinkat
  • bemutatjuk az MLM business előnyeit
  • ismertetjük, hol találhatóak disztribúciós központjaink, továbbá mikor és milyen akcióink lesznek

Az új oldalakkal még nincs vége! Ellenkezőleg, ez csupán a kezdet, ami komoly kihívást jelent számunkra. Ugyanis folyamatosan jelentkezünk további újdonságokkal, melyek ígéretünkhöz híven segítenek a Finclub-bal kapcsolatos ismeretek megszerzésében és az Önök sikerességében.

Sok sikert kívánunk mindannyiuknak!

Az Önök Finclubja

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája