fin Probi8caps

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300107

EAN: 6428300093555

A problémamentes emésztés érdekében

Az ön ára: 13 260,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Probi8caps inulint és DUOLAC keveréket tartalmaz, mely nyolcfajta baktérium forrása (az összetételt lásd lent). Egy kapszula a gyártás pillanatá- ban egymilliárd probiotikumot tartalmaz. A gyártó olyan szabadalmaztatott technológiát alkalmazott, mely védi a baktériumokat, míg azok aktív állapotban bejutnak a belekbe, ahol felszabadulnak a védőréteg alól.

Inulin oldódó rostanyag, mely táptalaja a hasznos bélbaktériumoknak és elősegíti a zavartalan emésztést. Ajánlott a bélflóráról való gondoskodás érdekében, mely sérülhet például a nem megfelelő étkezés, antibiotikumok fogyasztása vagy egy külföldi utazás következtében.

Lactobacillus és a Bifidobacterium tejbaktériumok, melyek elengedhetetlen részei a bél mikroflórájának, kedvező hatással vannak az egészségre azáltal, hogy helyreállítják a bél mikroflórájának egyensúlyát (a Nobel-díjas Mecsnyikov elsőként írta le 1908-ban a bél és a gyomor bakteriális kolóniáinak immunmodulációs funkcióját).

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz.
Tartalma: Egy kapszula összetétele: 382,88 mg inulin, DUOLAC keverék, mely az alábbiakat tartalmazza: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lacto. casei, Lacto. plantarum, Lacto. rhamnosus, Enterococcus faecium, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum. A gyártás pillanatában az étrend-kiegészítő minimum 1,0x109 probiotikumot tartalmaz.
Csomagolás: 70 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta háromszor 1 kapszula, reggel, délben és este, étellel fogyasztva.
Felhasználási javaslat: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Tisztelt Finclub Hungary Kft Dr Tihanyi István orvos internet prezentációja alapján vásároltam Önöknél 1db fin Probi8caps ételkiegészítőt. az adagolásával vagyok bizonytalan. Az Önök honlapján naponta reggel,délben,este 1 kapszula a javallat, míg a terméken napi 1 kapszula a javallat. Figyelmeztetés: a napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Mennyi akkor a napi javallat ? Várom szives válaszukat! Tisztelettel Kühn Péter
Kühn Péter
2. 3. 2022
Kedves Kühn Péter! A terméken a termék forgalomba lépésének idején ajánlott napi adag található, amely folyamatosan változik a probiotikumok esetében. Általában a kezelő orvosok az bél immunrendszerének fenntartására napi egy kapszulát javasolnak. Amennyiben viszont a fogyasztó egészségi állapotát úgy értékeli ki, hogy nagyobb mennyiségre van szüksége, megemelheti a napi adagot 3 vagy több kapszulára is. Ez egyéntől függ. Az étrend-kiegészítő étel. Finclub
Finclub
10. 3. 2022

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája