fin Oregacaps

 • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300927

EAN: 6428300093753

Élesztőgombák és penész veszélyben

Az ön ára: 9 880,00 HUF
 • A termék készleten

Termékleírás

A Oregacaps oregánóolajat tartalmaz, melynek fő összetevője a nagyon értékes karvakrol. A kapszulaformát főként az érzékenyebb egyének díjazzák, illetve a fiatalabb generáció.

Origanum vulgare - természetes antioxidáns, elősegíti az epe és a máj normális tevékenységét, pozitív hatással van az emésztésre. Jó hatással van a szívműködésre, az érrendszerre és a vérnyomásra. Jótékonyan hat a felső légutakra, javítja az immunitást. Harmonizálja a lelkiállapotot és az alvást. Ajánlott az élesztő- és penészgombák elszaporodása esetén, melyek például az antibiotikumok ismételt szedése következtében jelennek meg.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Karvakrol tartalma 80 százalék. A kapszula burkolata szarvasmarha zselatint tartalmaz.
Tartalma: Két kapszula hatóanyag-tartalma: 172 mg szójaolaj, 54 mg oregánóolaj.
Csomagolás: 100 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 1 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel és este, étkezés során, folyadékkal fogyasztva. A táplálékkiegészítő nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek, várandós és szoptató nők részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

 • A hat év alatt, amióta a Finclub tagja vagyok, igazán sok mindent kipróbáltunk. Házi vitamintárunkból soha nem hiányozhat a Oreganis. Amikor elérkezik az influenzaszezon, kiválóan alkalmas toroköblítőként , ráadásul a fiamnak nagyon ízlik kenyérre csepegtetve. A súlyosabb lefolyású betegségek esetén a Glukimtabs vált be, segít az angína leküzdésében is, amelynél nem volt szükség antibiotikumokra.
  Š. Daniela, Pohled (CZ)
 • Férjem néhány napon keresztül folyamatosan csuklott. A korábban bevált receptek nem segítettek. Elég volt azonban két csepp Oreganist feloldani egy korty vízben és a csuklás megszűnt. Ezért nem győzöm dicsérni és másoknak is ajánlani az oregánót.
  K. Miroslava
 • Pedikűrösként egy idősebb ügyfelem lábát kezeltem. Amikor láttam a ráncos bőrt, a repedezett sarkat és a számtalan tyúkszemet, megsajnáltam. Eszközeimet kezemben tartva azon gondolkoztam, miként segíthetnék. A repedezett részt eltávolítom, kezelem, de hogyan tovább? Ekkor jutott eszembe a csodálatos Vi-vaHa kollagén, melyről Matuška doktor előadásán hallottam. Mivel saját tapasztalataim is voltak a készítménnyel kapcsolatban, volt mit mondanom róla. Az is megfordult a fejemben, hogy a komoly eredményhez szükség lenne a Oreganisre és a Oregacapsra is. Ezért előbb tájékozódtam, hogy mi is a hölgy problémája, mert mint tudjuk, minden mindennel összefügg. A kedves Lada asszonnyal elbeszélgettünk az egészségéről, milyen betegségei vannak, szed-e valamilyen gyógyszert és mit tesz annak érdekében, hogy a lába egészséges legyen. Azt válaszolta, hogy tulajdonképpen nem sokat, csupán a szokásos ápolást, mely talpának időnkénti krémmel való bekenését jelenti. Amikor megemlítettem a kollagént és a hyaluronsavat, és elmondtam, mi mindent tud ez a termék, olyan pozitív energia áradhatott belőlem, hogy a hölgy egy teli táska Vi-vaHa kollagénnel távozott. Két hónap múlva ismét felkeresett, de előtte felhívott, hogy elmondja, nagyon szívesen eljön a lábápolásra, ám kiváncsi, mi ápolnivalót találok rajta. Lába ugyanis a kollagénkezelés után ragyogóan nézett ki, nem volt rajta hámló bőr, vagy repedések és azt is eldicsekedte, hogy nemcsak a bőre néz ki sokkal fiatalabbnak, hanem a körme, a haja és a szellemi teljesítménye is javult. Mindketten nagyon örültünk, a kezelés ezúttal egészen más volt, a bőre puhává, bársonyos tapintásúvá vált. A körme sem volt töredezett, egészséges látványt nyújtott. Amikor újabb adag kollagénnel távozott, mosollyal az ajkamon megállapítottam, jó munkát végeztem, s nemcsak az ügyfelemnek, hanem magamnak is örömet szereztem. Ezután már bátran ajánlom az említett termékeket és nem félek átadni tapasztalataimat, hiszen látom az eredményt, és az igazán meggyőző. A Finclub sok éve a szívügyem, s ez csak egy töredéke annak, amit az életben adott számomra.
  B. Radka
 • Engedjék meg, hogy ezúton fejezzem ki hálás köszönetemet és elismerésemet az Önök készítményével kapcsolatban. Amikor néhány évvel ezelőtt lányom tanácsára megrendeltem az immunerősítő Bi-iomare caps készítményt, mellyel nagyon elégedett voltam, egyúttal Finclub-taggá váltam. Ezt követően idő hiányában szüneteltettem a megrendeléseket. Amikor azonban kellemetlen egészségügyi gondjaim adódtak (ekcéma, pikkelysömör) ismét eszembe jutottak az Önök termékei. Konkrétan két évvel ezelőtt a karomon és a könyökömön kipirosodott a bőr, majd szárazzá válva megrepedezett. El sem tudják képzelni, min mentem keresztül, hányféle krémet, köztük kortikoid kenőcsöt próbáltam ki bármiféle eredmény nélkül, sőt, a helyzet egyre rosszabbodott. Elkeseredésemben állandóan kentem valamivel, kesztyűben aludtam, vagy úgy, hogy a problémás részeket gézzel tekertem be. Mindez végtelen történetnek tűnt.... Ekkor jutott eszembe, hogy megújítsam a tagságomat, s rögtön az első vásárlás alkalmával kipróbáltam a Oregacaps és a Bi-iomare caps készítményt. Megközelítőleg három nap után kezdtem érezni, hogy nem vagyok olyan fáradékony és egyúttal örömmel tapasztaltam, hogy a bőröm állapota is javult. A problémás részek gyógyulni kezdtek, nem repedezett többé és ami a legfontosabb, már nem képződött rajta az a kéregszerű, hámló bőrréteg. Úgy érzem, hogy két évig tartó szenvedés után csoda történt. Tizennégy nap alatt a kezem teljesen begyógyult, mindössze enyhe pír látható a problémás helyen. Ezer köszönet és egyúttal örömmel osztanám meg tapasztalatomat más, hasonló problémákkal küzdő társaimmal is, és bőrgyógyász kezelőorvosomat is tájékoztattam az általam tapasztaltakról.
  L. Jirina

Hasonló termékek

fin Oreganis

 • Top termék
 • Étrend-kiegészítő
 • 9 100,00 HUF

Élesztőgombák és penész veszélyben

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája