fin NeoEcaps50

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300876

EAN: 6428300006197

Búzacsíraolajból nyert E-vitamin

Az ön ára: 8 060,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A NeoEcaps50 búzacsíraolajból nyert E-vitamint tartalmaz, valamint tartalmazza az E-vitamin csoportjának mind a nyolc összetevőjét.

Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől, azaz a szabadgyökök támadásától. Ezek az anyagok a sejtek anyagcsere-folyamatának melléktermékeként képződnek. Minél idősebb az ember, szervezetében annál több szabadgyök képződik, s egyúttal csökken velük szemben a védekezőképessége. A szabadgyökök károsítják a sejteket és felgyorsítják az öregedési folyamatokat.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 329 mg búzacsíraolaj, 50 mg E-vitamin, ebből 25 mg a tokoferolok vegyületéből származik (50,8 mg gamma-tokoferol, 20,3 mg delta-tokoferol, 11,6 mg alfa-tokoferol, 1,5 mg béta-tokoferol és 17,3 mg egyéb tokoferolok), 25 mg pedig természetes D-alfa-tokoferol.
Csomagolás: 60 kapszula
Ajánlott adagolás: Napi 1 kapszula.
Felhasználási javaslat: Reggel étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek és véralvadási zavarokkal küzdők számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája