fin Mycelcaps NEW

  • Top termék
  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300973

Shiitake gomba kivonata – 25%-al több AHCC® egy kapszulában

Az ön ára: 34 190,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Mycelcaps szabadalmaztatott AHCC® Professional aktív vegyületet tartalmaz, melyet a Shiitake gomba gombafonal-hálózatából nyernek. 2018-ban megemelték a készítmény AHCC® tartalmát – így minden kapszula 25%-al több hatóanyagot tartalmaz.

A japán Shiitake gombát a „gombák gyöngyszemének“ nevezik. Ázsiában immár több évszázada nagyon értékes gombának tartják, amelynek tápértéke nagyon magas. A szervezet számára nagyon sok hasznos anyag forrása. Fő összetevői a poliszacharidok, melyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre.

Az AHCC® számtalan kutatás tárgyát képezi főként Japánban, ahol számtalan szakmai cikk és publikáció jelent meg ezekről a kutatásokról (kb. 200 kutatás 30 klinikán). A kutatók az AHCC® hatóanyag hatását vizsgálják csökkent immunitás, magas vérnyomás, cukorbetegség és allergiák esetén. Kutatásaik során bebizonyították fontosságát a legyengült személyeknél, valamint a lábadozó és stresszben élő embereknél.

A kivonat hozzájárul a szervezet védelméhez a káros környezeti tényezőkkel szemben és jótékony hatással van az immunrendszerre.

A gyártó megújította a szabadalmazott AHCC® vegyületet, amelyet „Professional Grade AHCC®-nek“ nevezett el. Az előző formához képest nagyobb mennyiségű alfa-glükánt (ezek az immunostimulánsok ösztönzik az szervezet védekezőképességét), adenozint (nélkülözhetetlen a megfelelő immunválaszhoz) és GI szacharidot (fiziológiailag aktív anyag, amely erősíti az immunrendszert, támogatja a makrofágok aktivizálását és a immunválaszokról gondoskodó citokinek növekedését) tartalmaz.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz.
Tartalma: Három kapszula hatóanyag-tartalma: 600,75 mg aktív AHCC® Professional vegyület.
Csomagolás: 80 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta 3 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel, délben és este, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az készítmény fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Papilóma esetén mit ajánlanak? Igaz, hogy ekkor parazitákra is gondolni kell?
Dr Banainé Farkas Erzsébet
4. 7. 2022
Tisztelt Dr. Banainé Farkas Erzsébet, az alábbi linken megtekinthető pár tanulmány, amely a HPV-vírusra gyakorolt AHCC hatóanyag (a Mycelcaps készítményben található szabadalmazott hatóanyag) hatékonyságát vizsgálta: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fonc.2022.881902/full https://www.uth.edu/news/story/new-treatment-option-shows-promise-in-clearing-hpv-infection https://hpvalliance.org/ahcc-shown-to-clear-hpv-infections-in-breakthrough-study/ Finclub
Finclub
11. 7. 2022
Vírusos tüdőgyulladásra alkalmazható a készítmény?
Anikó
28. 2. 2022
A Mycelcapsban található AHCC professional hatóanyag egy olyan anyag, amely gyorsabban segítheti enyhíteni az Ön által említett nehézségeket. Finclub
Finclub
10. 3. 2022

Oldal 1 tól 2

Vélemények

  • Jó napot! Nagyszerű ez a termék!
    Regina

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája