fin Kromisatabs

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300909

EAN: 6428300003301

Króm - vércukorszint szabályozás

Az ön ára: 5 980,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Kromisatabs kukoricakeményítőből nyert krómot tartalmaz.

A króm fontos nyomelem, mely elősegíti a vércukorszint szabályozását és a makrotápanyagok megfelelő metabolizmusát (a makrotápanyagok közé soroljuk a fehérjéket, a szacharidokat és a zsírokat, melyeknek köszönhetően szervezetünk kellő mennyiségű energiához jut az elengedhetetlenül szükséges életfunkciók biztosítása érdekében). Fokozott mennyisé- gű krómot választunk ki például fizikai munka, szellemi erőfeszítés vagy a terhesség alatt. A króm hiánya a glükóz-metabolizmus (a cukoré, mely az ember fő energiaforrása) egyensúlyának felborulásához vezet, ami fáradé- konyságban nyílvánul meg.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, desítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy tabletta hatóanyagtartalma: 50 µg króm.
Csomagolás: 120 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: délben, étkezés előtt egy órával, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

  • Két évvel ezelőtt második típusú diabetes mellitust diagnosztizáltak nálam. A kezdeti inzulinkezelés után életmódváltással és az étkezési szokások megváltoztatásával sikerült átállnom a gyógyszeres kezelésre. A vércukorszintem kielégítő volt ugyan, ám gondot okozott számomra annak stabilizálása. A 4,5-9,5mmol/l értékek közötti ingadozást optimalizálni kellett. Kipróbáltam néhány ajánlott terméket, kevés hatékonysággal. Véletlenül a kezembe került az Önök termékkatalógusa és elhatároztam, hogy kipróbálom a Kromisatabs készítményt. Három hét után a vércukorszintem már 4,5-7,7 értékre normalizálódott, ami szerintem kielégítő eredmény. Emellett azt is tapasztaltam, hogy a hatására nem kívánom az édességet és éhségérzetem sincs, ami bizony a cukorbetegek esetében nem elhanyagolható eredmény. Tudom, hogy kínálatukban sok egyéb termék is szerepel, és ha elégedett leszek, bizonyára kipróbálok más készítményeket is.
    D. Ľ., Piešťany (SK)

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája