fin Kelpatabs NEW

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300910

Tengeri moszatból nyert jód

Az ön ára: 7 215,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Kelpatabs természetes jód forrása, amely Ascophyllum nodosum és Laminaria digitata tengeri moszatokból származik, melyek a norvég és izlandi hideg vizekben élnek.

A jód elősegíti az energia-metabolizmust, jótékony hatással van az idegrendszerre, a pajzsmirigy hormonjainak képzésére és annak tevékenységére, elősegíti a gyermekek megfelelő növekedését, jó hatással van a bőrre. Elmondható, hogy környékünkön a jódbevitel nem elegendő, termőföldjeink és táplálékaink jódban szegények. Fontos viszont megjegyezni, hogy a jódkészítmények nem ajánlottak pajzsmirigy túlműködés esetén.

A tengeri moszatok, sok természetes elemet tartalmaznak – átlagosan 20 aminosavat, vitaminokat, ásványi anyagokat és elsősorban jódot. Annak köszönhetően, hogy természetesen gazdag ásványi anyag források, melyek erősítik a hajat, a bőrt és az egész szervezetet, szuperélelmiszernek is nevezhetjük őket.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 136 mg Ascophyllum nodosum ten-geri moszat, 14 mg Laminaria digitata moszat ami 150 µg jód forrása.
Csomagolás: 120 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: bármikor a nap folyamán, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott gyermekek, várandós nők és pajzsmirigyproblémákkal küzdők részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

    Nem található vélemény.

Hasonló termékek

fin Tyrositabs

  • Étrend-kiegészítő
  • 7 930,00 HUF

Középpontban a pajzsmirigy és a mentális ellenállás

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája