fin Fosfosercaps

  • Étrend-kiegészítő
  • Top termék
  • Ingyenes szállítás

Cikkszám: 300135

EAN: 6428300001086

Kedvelt a diákok és a szeniorok körében

Az ön ára: 37 570,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Fosfosercaps 2002-ben Helsinkiben az Egészséges Táplálékokat Forgalmazók Egyesülete által az év termékének lett nyilvánítva. Nem sokkal ezt követően a Finclub egyik legnépszerűbb terméke lett.

Szabadalmaztatott szójalecitin-komplex, mely foszfatidilszerinből és foszfatidsavból tevődik össze (európai és amerikai kutatások igazolják, hogy ezek az anyagok segítenek a stressz legyőzésében).

A foszfatidilszerin alkotóeleme az agysejteknek, jó hatással van az idegrendszer működésére, segíti a koncentrációt és a tanulást.

A statisztikai adatok alapján gyakori használói a szeniorok, de kedvelt a diákok, valamint a produktív korban lévő személyek, főként a menedzserek és szellemi tevékenységet végzők körében.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Két kapszula hatóanyag-tartalma: 960 mg szójából nyert foszfolipidek, 200 mg foszfatidilszerin, 200 mg foszfatidsav.
Csomagolás: 90 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 1 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel és délben, étkezés során, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő nem alkalmas háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

  • Nagybátyám, aki 61 éves, egy évvel ezelőtt agyvérzésen esett át. Nagyon sokat segített neki a Fosfosercaps, melyet úgy ajánlottak neki. Az első csomagból napi kétszer egy kapszulát, a következőből már egyszer egy kapszulát fogyasztott és Fosfocapsal kombinálta (1x1). Ez a kúra négy hónapig tartott. Ezt követően maradtunk a Fosfocaps és a Ginkbicaps mellett (napi egy, mert javítja az agy vérellátását). A Fosfosercaps készítményt az ajánlás szerint negyedévente egy csomagolás adagolásával alkalmazzuk. Állapota egyre javul, aminek nagyon örülünk.
    R. család

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája