fin Ferrofortis B

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300145

EAN: 6428300004780

A vas a vér fontos összetevője

Az ön ára: 7 930,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Ferrofortis B növényi forrásból nyert vasat, B-vitamint, folsavat, valamint fekete ribizli- és növényi kivonatot tartalmaz. Mézzel ízesített, kellemes aromájú. Szirup állaga miatt könnyen adagolható.

A C-vitamin elősegíti a vas felszívódását, csökkenti a fáradtságot, jó hatással van az idegrendszerre és az immunrendszerre.

A B6-vitamin jótékony hatással van a szellemi tevékenységre és elősegíti a vörös vérsejtek képzését.

A B2-vitamin pozitív hatással van a nyálkahártyára, a bőrre, a szemre és a vörös vérsejtekre.

A B1-vitamin jótékony hatással van az energia-metabolizmusra, az idegrendszer és a szív működésére

A folsav terhesség alatt elősegíti a magzati sejtek növekedését, a vérképzést, a homocisztein metabolizmusát, jótékony hatással van a szellemi egészségre és az immunrendszerre.

A B12-vitamin támogatja az ideg- és immunrendszer működését és a vörös vérsejtek képződését.

A cink véd az oxidatív stressztől, normalizálja a tesztoszteron szintet, gondoskodik a csontokról, a hajról, körömről, bőrről az immunrendszerről és a szemről.

A réz elősegíti a vas eloszlását a szervezetben, pozitívan hat a kötőszövetekre, az idegrendszer tevékenységére, a haj és a bőr pigmentációjára.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: fekete ribizli, mezei zsúrló, csalán, nyírfalevél, kerti izsóp, lándzsás útifű és citromfű kivonata, szirup, méz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, alkoholt és élesztőt sem.
Tartalma: 15 ml hatóanyag-tartalma: 75 mg C-vitamin, 18 mg vas, 1,4 mg B2-vitamin, 1,4 mg B6-vitamin, 1,1 mg B1-vitamin, 200 µg folsav, 2,5 µg B12- vitamin.
Csomagolás: 250 ml
Ajánlott adagolás: 15 ml naponta.
Felhasználási javaslat: 1 adagoló kupaknyi mennyiség), reggeli előtt, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő nem alkalmas három évesnél fiatalabb gyermekek és a méhtermékekre érzékeny személyek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

  • A Ferrofortis B készítményre az interneten figyeltem fel, miután a gyermekorvos közölte velem, hogy a lányom feltehetően anémiában, vashiányban szenved. A szokásos cseppeket akarta neki felírni, de mivel gondja van a rendszeres széklettel, elutasítottam, mert székrekedést okoz. A Ferrofortis B drága ugyan, de természetes eredetű, ízletes és nem okoz szorulást. Emellett B-vitamint tartalmaz és én végre megértem, hogy a négyéves lányom maga kér enni. Hét hét múlva ellenőrzésen voltunk és a vérképe rendben volt. A készítmény tehát működik, köszönet érte. A Betutabs készítményt húgyúti problémáim miatt rendeltem. Néhány évvel ezelőtt húgyúti fertőzésen majd vesegyulladáson estem át. Azóta érzékenyebb vagyok ezen a téren. Tavaly tél óta ismét gondjaim voltak. Az orvos antibiotikumot írt elő, ügyeltem a folyadékbevitelre, majd a Betutabs kipróbálása mellett döntöttem. Eleinte úgy tűnt, hogy az állapotom rosszabbodott, de ez csak átmeneti érzés volt. Minden este aggodalmakkal feküdtem le, vajon hányszor kell éjszaka felkelnem. Megközelítőleg két-három hét múlva arra eszméltem, hogy a panaszaim megszűntek. Nem is tudom, mikor történt, de hogy az étrend-kiegészítőnek része volt benne, az biztos. Ma koleszterinszint ellenőrzésen voltam, amivel már tíz éve gondjaim vannak, és minden értékem (kivéve az enyhén megnövekedett trigliceridszintet) normális volt. A Fosfocaps készítményt fél éve használom, a legutolsó ellenőrzés óta, amikor is magasabb értékeket mértek. A gyógyszeradagolást nem növeltem, ehelyett szedni kezdtem a Fosfocaps készítményt és az eredmény nem váratott magára. A Fosfocaps készítményt a tanulás megkönnyítése érdekében rendeltem és el kell mondanom, hogy nagyon sokat segített, javult az emlékezetem és jobban tudok összpontosítani. A Candimis készítményt már másodszor rendeltem meg és nagyon jók a tapasztalataim. Nőgyógyászati, pontosabban penészgomba-problémáim voltak, erre ajánlották és segített. A Candimist korpaproblémáimra ajánlották. Úgy tűnik, segít, két cseppet a samponhoz keverek, további két cseppet pedig belsőleg alkalmazok. Az a benyomásom, hogy az influenzás tüneteket is enyhíti.
    S. Petra
  • Ötéves fiunk vashiányban szenvedett. Az orvosok a gyógyszertárak klasszikus kínálatát ajánlották, én azonban először szerettem volna valamilyen alternatív megoldást kipróbálni. Az interneten akadtam rá a Finclub kínálatára és köztük a Ferrofortis B-re. Fiam a gyermekeknek ajánlott adagot kapta. Amikor három hónap múlva ellenőrzésre mentünk, a vasszint értéke hatról tizenkilencre nőtt. Az orvosnő és én is nagyon elégedettek voltunk. A készítményt mindenkinek ajánlom.
    Egy opavai asszony

Hasonló termékek

fin Ferrotabs

  • Étrend-kiegészítő
  • 7 215,00 HUF

A vas a vér fontos összetevője

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája