fin Femiveltabs

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300933

EAN: 6428300003080

Menopauza problémák nélkül

Az ön ára: 14 430,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Femiveltabs szója-izoflavonok, réti here és E-vitamin forrása. Ezek a növényi kivonatok kedvező hatással vannak a női szervezet fizikai és szellemi állapotára a klimax idején. A menopauza nem betegség, hanem egy természetes folyamat a nők életében, mely általá- ban az ötvenedik életév körül következik be. Az ösztrogén hormonok szintjének csökkenése és a hormonális változások olyan jelensé- gekhez vezethetnek, mint a hőhullám, az izzadás, idegesség, ingerlékenység. A réti here segít megőrizni a komfortérzetet, a vitalitást a menopauza idején.

Gondoskodik a csontok állagáról, a szívről és az érrendszerről, valamint a vérnyomásról.

Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 50 mg szója-izoflavon, 28 mg réti here őrlemény (megfelel 500 mg friss réti here virágának), 10 mg E-vitamin.
Tartalma: 50 mg szója-izoflavon, 36,4 mg szójaprotein, 28 mg réti here porítva (megfelel 500 mg friss rétihere-virágzatnak), 10 mg E-vitamin.
Csomagolás: 60 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: reggel, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 50 mg szója-izoflavon, 28 mg réti here őrlemény (megfelel 500 mg friss réti here irágának), 10 mg E-vitamin. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni hogy szedhető e orvosi javaslat nélkül is ?
Csermák Krisztina
24. 9. 2023
Jó napot. A Femiveltabs étrend-kiegészítő, tehát az élelmiszer kategóriába tartozik. Kizárólag az Ön döntése, hogy használja-e ezt a terméket. A Femiveltabs fitoösztrogéneket tartalmaz. Üdvözlettel, Finclub
Finclub
5. 10. 2023
?dvözlöm Önöket! Szeretném megkérdezni, hogy szója allergia esetén lehet-e szedni. Ha nem akkor mit ajánlanak helyette.
Katalin
9. 6. 2023
Jó napot. A termék 1 tabletta 50 mg izoflavont tartalmaz, amelyet szójából nyernek, tehát nem közvetlen szója-termékről van szó. Nem tudunk arról, hogy bármelyik, szójaallergiás ügyfelünknek problémája lenne ezzel. Mindazonáltal, az Önön múlik, hogy ezt a terméket szedi-e vagy sem. Minden szervezet más módon reagál. Talán célszerű lenne ezt kipróbálni. Nincs helyettesítő termékünk a jelenlegi termék helyett. Üdvözlettel, Finclub
Finclub
12. 6. 2023

Oldal 1 tól 3

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája