fin Betacaps

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300930

EAN: 6428300002427

Az egészséges bőrért és hasnyálmirigyért

Az ön ára: 11 155,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

A Betacaps a Dunaliella salina algából nyert természetes béta-karotint tartalmaz. A béta-karotin a legfontosabb karotinoidok közé tartozik, segít kompenzálni a táplálkozás hiányosságaiból adódó nem megfelelő karotinoid-ellátást.

A legaktívabb A-provitamin, mely a szervezetben anyagcsere-folyamatok során A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin fontos a nyálkahártya, a bőr és a szem megfelelő működése szempontjából.

A készítmény iránti legnagyobb érdeklődés főként pár héttel a nyaralások, azaz a nagyobb mértékű napozások előtt tapasztalható a nyári szezonban május-augusztus idején, illetve a téli sielések időszakában.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy kapszula tartalma: Dunaliella salina alga (6 mg béta-karotin) olíva olajban, szójaolaj, méhviasz, glicerin, szója lecitin.
Csomagolás: 100 kapszula
Ajánlott adagolás: Napi egy kapszula.
Felhasználási javaslat: bármikor a nap folyamán, folyadékkal fogyasztva. A táplálékkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára. Nem alkalmas olyan személyek számára, akik érzékenyek a méhtermékekre.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája