fin Argitabs

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300911

EAN: 6428300094576

Jó sportteljesítmény és elégedett párkapcsolat

Az ön ára: 11 830,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

Finnországban a Bioboltok Országos Egyesülete a 2017-es év legjobb sporttáplálék-kiegészítőjének nyilvánította.

Az Argitabs étrend-kiegészítő arginin nevű eszszenciális aminosavat tartalmaz. Az esszenciális aminosavak nélkülözhetetlenek a szervezet működéséhez, mivel nem képes őket előállítani, így ezeket a táplálékokból nyeri. Az aminosavak testünk alapelemei közé tartoznak, amelyek a vitaminok, az ásványi anyagok, a zsírsavak és a hormonok felépítésében vesznek részt, hiányuk a szervezet belső egyensúlyának zavarát okozhatják.

Az arginin a szervezet nitrogén átalakításában vesz részt, fontos szerepe van a nitrogén-monoxid-termelés megnövelésében. Jótékony hatást gyakorol a vérnyomásra, gondoskodik a szív- és érrendszer megfelelő működéséről. Növeli a szexuális vágyat, az általa termelt nitrogén-monoxid származékok fontos szexuális funkciókat befolyásoló anyagok. Sportolók számára is alkalmas, fokozza a teljesítőképességet, nélkülözhetetlen az izomerő növeléséhez. Középkorú férfiaknak és nőknek, időseknek, gyakori stresszhelyzetekben élőknek és fizikailag aktív személyeknek ajánljuk.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Legfeljebb 25°C-on tárolandó, gyermekektől elzárva. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: 1 tabletta: L-arginin-hidroklorid 97, csomósodásgátló anyagok: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, hidroxi-propil-cellulóz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: 1 tablettában: 830 mg L-arginin
Csomagolás: 60 tabletta/74 g
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta
Felhasználási javaslat: reggel, folyadékkal fogyasztva. Nem alkalmas három évnél fiatalabb gyermekek, serdülők, terhes és szoptató nők részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája