Az MLM a jövő üzleti modelje

Mi a világ leggazdagabb emberek véleménye az MLM- ről?

Ha ma újból kellene kiépítenem mindent, akkor inkább a hálózati marketing alapján kezdeném építeni a cégem, nem a régi típusú vállalkozásom szerint.  

Bill Gates, a Microsoft alapítója, a leggazdagabb ember a világon

 

Network marketing olyan iparág, amelynek éves forgalma $ 114.000.000.000. Az elmúlt tíz évben megnövekedet 91% -kal. Világszerte több mint 60 millió ember foglalkozik vele, abból 15 millió amerikai. Ez a 21. század üzleti modellje,mindenki számára érthető.

Warren Buffett, legsikeresebb befektető, és jelenleg a harmadik leggazdagabb ember a világon

 

Ha elvesztenék mindent, és újra kéne kezdeni a semmiből, inkább keresnék egy meglehetősen jó MLM céget és munkába fognák.

Donald Trump, üzleti mágnás

 

Minél mélyebb lesz a bizalmi válság a hagyományos reklámeszközök iránt, annál erőseb lesz a modern kereskedelmi forma - referencia marketing.

Frank Maguire, egykori vezetője a KFC, a FedEx és az American Airlines

 

Az MLM megoldhatja a gazdasági válságot. Mert esély mindenki számára.

Bill Clinton, az Egyesült Államok 42. elnöke

 

Az MLM-ben leginkább figyelemre méltó az, hogy a magasabb pozíciót nem éri el másként, mint saját hitelességét bizonyítva, másoknak való segítségével legyen az ügyfél vagy más forgalmazó.

Paul Zane Pilzer, közgazdász

 

Az emberek otthonról dolgozhatnak, lehetnek szeretteikkel és ápolhatják kapcsolatukat, ami a legszebb üzlet. A kedvesség egy nagyon drága ajándék, mely nem várható el az olcsó emberektől. Ha Önnek az emberek közvetlenül ajánlanak valamit amiben Ön maguk hisznek, egy részüket és saját tapasztalataikat adjak át.

Warren Buffett, a jelen kor legsikeresebb befektetője, és jelenleg a harmadik leggazdagabb ember a világon

 

Az MLM-ben, két úton lehet pénzt keresni. Az első út a közvetlen értékesítés. Amit eladok, abból van jutalékom. De ez nem hálózati marketing, ez a közvetlen értékesítés marketingje. Igazi MLM akkor kezdődik, amikor az eladási módunkat megtanítsuk más emberekkel is. Eben van az MLM-nek szociális dimenziója.

Donald Trump, üzleti mágnás

 

Inkább legyen 1% -kom 100 ember munkájából, mint 100% -kom a saját munkámból.

John D. Rockefeller, amerikai gyáros

 

Az MLM lehetőség a saját vállaltom felépítésére nagyon alacsony kockázattal, mivel nem tartok el semmi alkalmazottat, nincs szükségem saját marketingre se raktárra, és elég egy nagyon alacsony induló tőke.

Donald Trump, üzleti mágnás

 

Multi level körülöttünk mindenhol jelen van. Mindenki mindig valamit ajánl. Jó filmet, jó autót, jó éttermet. Az emberek a vállalatoknak ügyfeleket, forgalmat biztosítanak anélkül, hogy tudnának róluk és meghálálnák ezt nekik. Mindannyian az MLM részei vagyunk, csakhogy a legtöbben nem kapnak semmilyen jutalékot.

Donald Trump, üzleti mágnás 

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 25 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája