2db ALERMIN rágótabletta

Cikkszám: S30

Megérkezett az ÚJ ALERMIN drazsés rágógumi

Az ön ára: 3 380,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

Az Allermin és az Aleramis étrend-kiegészítők Perilla frutescens kivonatot tartalmaznak, mely védelmet nyújt a szervezet számára szennyezett környezetben. Ez a növény citokineket (a citokinek jelentősen hozzájárulnak a szervezet immunitásának erősítéséhez) és speciális ellenanyagokat termel.

Az Allermin terméket kapszula formában forgalmazzák, mely alkalmas olyan személyek számára is, akiknek gondot okoz a kapszulák lenyelése, ők felnyithatják a kapszulát és csak annak kiszórt tartalmát fogyaszthatják. Az Aleramis folyékony kivonat, melyet belsőleg alkalmazunk, de esetenként használhatjuk bőrünk ápolására is, például rovarcsípés esetén. Az Allermin rágótabletta drazsés rágógumi háromszor annyi Perilla frutescens kivonatot tartalmaz egy drazséban, mint az előbbi, így hatékonyabban alkalmazható allergiás tünetek esetén. Praktikus kiszerelésben kapható, kis helyen elfér, akár a kézitáskában, az autóban, az íróasztalon bármikor akad számára hely, így mindig kéznél van, hogy szükség esetén gyors segítséget nyújthasson. A termékek nem csökkentik a figyelmet, nem okoznak álmosságot és függőséget.

A termékek nem csökkentik a figyelmet, nem okoznak álmosságot és függőséget.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Gumi alap; édesítőszerek: izomalt, xilit, mannit, aceszulfám-k szukralóz, taumatin; ízesítő (aroma); Perilla (Perilla frutescens) levélkivonat; gumiarábikum; tapadás gátló szerek: magnézium-sztearát, talkum; színezékek: titán-dioxid, Élelmiszer Kék 2; szója lecitin (emulgeálószer); tokoferol.
Tartalma: 1 rágógumiban (drazsé): 75 mg Perilla kivonat található, ami 3,9g friss Perilla levélnek felel meg. Nem tartalmaz lakózt, glutént és élesztőt sem.
Csomagolás: 2 x 10 db drazsé/15g
Ajánlott adagolás: napi két rágógumi
Felhasználási javaslat: szükség esetén fogyasztva, étkezéstől függetlenül.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: MD'E Gum Srl, Via Tevere, 16 - 64020 CASTELNUOVO Vomano (TE) - Italy

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 30 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája