fin Bi-iomare caps

 • TIPP
 • Étrend-kiegészítő
 • Top termék

Cikkszám: 300932

EAN: 6428300001505

Az immunitás forrása

Az ön ára: 8 900,00 HUF
 • A termék készleten

Termékleírás

A Bi-iomare caps cápamájolajat tartalmaz. Alkilglicerol, squalamin, squalene, illetve omega-3 telítetlen zsírsavak forrása, melyeket szervezetünk nem képes kitermelni, és ezért szükséges a táplálékkal történő bevitelük. DHA, azaz dokozahexaénsavat és EPA, azaz eikozapentaénsavat tartalmaz, E-vitaminnal dúsított.

 • az EPA és a DHA elősegítik a szív normális működését
 • az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől, azaz a szabad gyökök támadásától. (a szabad gyökök károsítják a sejteket és ezáltal gyorsítják az öregedési folyamatot) A Bi-iomare caps hosszú idő óta a Finclub legnépszerűbb és legkeresettebb terméke, alkalmas minden korosztály számára.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy kapszula tartalma: 300,53 mg cápamájolaj. Hat kapszula hatóanyag-tartalma: 10 mg E-vitamin, 54 µg EPA+DHA.
Csomagolás: 100 kapszula
Ajánlott adagolás: napi háromszor 2 kapszula.
Felhasználási javaslat: napi háromszor 2 kapszula. Reggel, délben és este, étkezés során, folyadékkal fogyasztva. A táplálékkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

 • Viszonylag rövid idő óta vagyok a Finclub tagja, de a készítményeiket már régebb óta használom. Férjem túl van a harmadik vastagbélrák-műtéten, tehát ott kerestünk segítséget, ahol csak lehetett, így a Finclubnál is. Kellő idő elteltével elmondhatom, hogy nagyon jó tapasztalataim vannak a Selenitabs és a Bi-iomare caps készítményekkel. Ennek köszönhetően férjem képes volt végigcsinálni a kemoterápiát, véreredményei rendben vannak és a markereredményei is normálisak. Ezeket a készítményeket rövid kihagyásokkal továbbra is használja és megelőzésképpen szedni kezdte a Prostist is. És mivel mindketten túl vagyunk a hatvanon, beiktattuk a Fintabs készítményt, melyet családunk több tagja is fogyassza. A Bi-iomare caps és a Selenitabs készítményt elküldtem a nővéremnek is, aki egy daganatos mellműtéten esett át. S mivel a markerértékei is rendben vannak, én hiszem, hogy a jó eredményekben nagy részük van a Finclub termékeinek is.
  V. Jitka, Dražice nad Jizerou (CZ)
 • Gyógyszerre vagy vitaminra költsük a pénzünket? A választ mindenkinek magának kell megadnia. Egészséges gyermekeket akarunk és csak a játékra, szórakozásra és a munkára összpontosítani? Próbáljuk ki a Bi-iomare caps készítményt. Én nagyon elégedett vagyok vele, három gyermekem van, tíz-, hat- és kétévesek és amikor egymásután betegedtek meg, úgy döntöttem, felveszem a harcot a betegséggel szemben. A készítmény rendszeres használatának köszönhetően folyamatosan egészségesek maradnak. A golyócskát ugyan nem nyelik le, azok tartalmát kiszórom egy kanálra és naponta egyszer három golyónyit fogyasztunk. Azelőtt gyenge volt az immunrendszerük, de a Bi-iomare készítménynek köszönhetően egészségesek. Mindezidáig több immunerősítő készítményt próbáltam ki, s ezt találtam a legjobbnak.
  H. Dana, Bratislava (SK)
 • A múlt év végén streptococcus támadta meg a családot. Három gyermekem van, s a betegség náluk mindig magas lázzal, fájdalmakkal jár. A gyerkőcök többféle antibiotikumiot szedtek, de mindegyik után pár nap múlva visszatért a betegség. A diagnózis szerint streptococcus okozta angínájuk volt. Az egész körforgás kezdődött előlről – láz, gyógyszerek, gyógynövények. Abban az időben megbetegedett a férjem is, kórházba került. Magam maradtam otthon a gyerekekkel, teljes immunhiányban, az antibiotikumok által tönkretett bél-mikroflórával. Ekkor került kezembe a Finclub katalógusa, s még aznap vásároltam Bi-iomare caps és Uritabs készítményeket. A nagyobb, már iskolaköteles gyermekeim Bi-iomaret szedtek, amelyhez különböző ízesítésű Finedrinkeket fogyasztottak. A jó eredmény nem váratott magára sokáig. Januárban, amikor vidékünkön tomboltak a felső légúti megbetegedések, a gyermekeim iskolába jártak, és jelentették nekem, hányan betegek az osztályban és melyik tanár hiányzik. Egyesek számára ez reklmászövegnek tűnhet, de én meg vagyok róla győződve, hogy a Finclub „cápái” vigyáztak az egészségünkre.
  Pavla, Rožňava (SK)
 • Két fiú édesanyja vagyok és a „cápákat”- ahogyan a Bi-iomare caps készítményt nevezzük - a gyermekorvosunk ajánlotta azt követően, hogy a nagyobbik fiam óvodába kezdett járni. Egy óvodában töltött napot egyhetes betegeskedés követett, amelyet elkapott a kisebbik fiam, s végül én is. Amikor mind a hárman antibiotikumot szedtünk, már nagyon el voltam keseredve. A doktornő azonban nemcsak gyógyít, hanem tanácsot is ad. Az ő ajánlására immár fél éve három „cápát” fogyasztunk naponta. Mindig tartok magamnál, s ha valahova utazunk, a gyerekek maguk kérik. Egyedüli gondunk, hogy ezek a „cápák” mindig „elúsznak” valahová. Ha a fiaim maguk veszik be, mindig azzal végződik a dolog, hogy az egész család négykézláb keresi az elkóborolt „cápát”. Aki megtalálja, dicséretben részesül, de erős a gyanúm, hogy néhányan megbújtak a konyhaszekrény alatt is.
  M. Kolár, Praha CZ

Oldal 1 tól 3

Hasonló termékek

fin Bi-iomaxin caps

 • Top termék
 • Étrend-kiegészítő
 • 8 320,00 HUF

Halolaj – az egészség és az immunitás forrása

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 25 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája