fin Cow Colostrum

  • Étrend-kiegészítő

Cikkszám: 300165

100 százalékos tehénkolosztrum - az immunrendszerről és vitalitásról való gondoskodás

Az ön ára: 12 610,00 HUF
  • A termék készleten

Termékleírás

Újdonság Finnországból A tiszta osztrák Alpesi legelőkön legelő, természetes környezetben nevelt tehenektől származó tehén kolosztrumot (előtejet) tartalmaz.

A Cow Colostrum étrend-kiegészítő organikus tehén kolosztrumot tartalmaz, amely különböző ellenanyag és egészséget támogató anyag azaz aminosav, immun- és növekedési faktor, enzim, vitamin és ásványi anyag gazdag forrása.

A kolosztrum tartalomnak köszönhetően kimagasló hatékonysággal erősíti az immunrendszert, elősegíti a zsírok anyagcseréjét és az egészséges bélflóra fenntartását. Pozitív hatással van a gyógyulási folyamatokra, ezért kimondottan ajánlott lábadozó betegek számára is a gyorsabb gyógyulás elősegítéséhez. Minden korosztály számára alkalmas. Növeli a szervezet vitalitását, segítséget nyújt fáradt és legyengült egyéneknek, jótékony hatással van az idegrendszerre. Energianövelő, teljesítménynövelő, gyorsabb regenerációt elősegítő és izomépítő hatásának köszönhetően a sportolók körében is nagyon közkedvelt.A finn Cow Colostrum étrend-kiegészítőben található organikus kolosztrumot természetes körülmények között a tiszta Osztrák Alpok mezején legelő tehenektől nyerik. Ez a kolosztrum számos tanúsítvánnyal rendelkezik, többek között a német BSE free tanúsítvánnyal és a German Veterinary Services export bizonylattal, melyek azt tanúsítják, hogy a készítmény előállítása szigorú ellenőrzés alatt történik és minden egyes termék eredete nyomon követhető.

A kolosztrum gyűjtése az ellést követő 24 órán belül az első két fejésből történik, amikor is az ellenanyagok mennyisége a legmagasabb. Mindig csak annyi mennyiséget vesznek el, amennyi a kisborjúnak nem hiányzik. A gyűjtést követően lefölözik (centrifugálják), majd gyengéd fagyasztási technológiával por állagúra szárítják. Ez a technológia garantálja az értékes bioaktív összetevők aktív formájának megőrzését. A zsírt és a kazeint speciális szabadalmazott technológiával távolítják el.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha zselatint tartalmaz.
Tartalma: Két kapszula hatóanyag-tartalma: 600,24 mg 100 százalékos organikus kecskekolosztrum (40% imunoglobulin = 240 mg).
Csomagolás: 60 kapszula/26 g
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 1 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel és délben, fél órával az étkezés előtt, folyadékkal fogyasztva. A táplálékkiegészítő nem alkalmas háromévesnél fiatalabb gyermekek számára. Ne tegyük ki fokozott hőhatásnak és közvetlen napsugárzásnak. Felbontás után a lezárt csomagolást tartsuk hűtőszekrényben.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Hozzászólás termékkel kapcsolatban

Nem található hozzászólás.

Vélemények

    Nem található vélemény.

Miért vásároljon tőlünk?

Természetes alapanyagú
termékek

Csúcsminőségű
termékek

Ökológiai gazdálkodásból
származó növények

Több mint 25 éve
a piacon

Orvosi grémium
garanciája